Nogomet

UEFA odlučuje da li će navijači BiH prisustvovati meču Lige nacija u Njemačkoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalska “A” reprezentacija Bosne i Hercegovine će u oktobru i novembru ove godine odigrati četiri utakmice u UEFA Ligi nacija, od toga tri na domaćem terenu, a za narednu ulaznice su rasprodane, službeno su potvrdili jutros iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH).

“Ovim putem obavještavamo sve navijače naše reprezentacije da su za utakmicu Bosna i Hercegovina – Njemačka, koja je na programu 11. oktobra u 20.45 sati na ‘Bilinom polju’ u Zenici, sve ulaznice rasprodate. Ljubitelji nacionalnog bh. tima još uvijek mogu putem stranice event.ba kupiti ulaznice za domaće utakmice s Mađarskom i Nizozemskom koje će biti odigrane takođe na ‘Bilinom polju’ 14. oktobra i 19. novembra ove godine”, istakli su iz N/FS BiH te kako prenosi Anadolu naglasili:

“N/FS BiH takođe obavještava sve zainteresovane da se zbog malog kapaciteta VIP tribine na zeničkom stadionu, VIP ulaznice ne nalaze u slobodnoj prodaji”.

Navode iz Saveza kako je upitno da li će navijači Bosne i Hercegovine moći prisustvovati preostaloj gostujućoj utakmici u ovogodišnjoj UEFA Ligi nacija u Freiburgu.

“Što se tiče gostujuće utakmice Njemačka – Bosna i Hercegovina, koja će biti odigrana na stadionu ‘Europa-Park’ u Freiburgu 16. novembra, N/FS BiH još uvijek nema informacije o distribuciji ulaznica za ovaj susret. S obzirom na to da su posljednje dvije utakmice ‘A’ tima u Nizozemskoj i Mađarskoj obilježili incidenti u navijačkom sektoru bh. tima (paljenje baklji), čeka se odluka disciplinskog tijela UEFA nakon koje će biti poznato da li će uopšte biti dozvoljeno prisustvo navijača bh. reprezentacije na ovoj utakmici.”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno