Zločini

Ukraden “Golf IV karavan”, oštećen “Audi”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iz Uprave policije MUP-a ZDK je saopćeno da je 14.07.2024. godine, u vremenu od 20,30 do 22,30 sati, u ulici Bulevar Kralja Tvrtka, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo ”Teška krađa” putničkog motornog vozila, marke ”VW Golf” IV, karavan registarskih oznaka A87-M-317, vlasništvo D.A. iz Zenice.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Odsjeka kriminalističke policije Policijske Uprave I.

Dana 14.07.2024. godine, u 18,00 sati, u ulici Envera Čerkeza, od strane lica H.K.E. (1991.), H.K.H. (1961.) i H.K.A. (1989.) svi iz Zenice, izvršeno je krivično djelo ”Nasilničko ponašanje” i Oštećenje tuđe stvari” i to prema licu D.E. (1980.) iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica, dok je njegovo putničko motorno vozilo, marke “Audi” oštećeno.

Navedena lica su lišena slobode i zadržana u prostorijama za zadržavanje, nakon čega je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno