Ostali sportovi

Uspješan vikend za Karate klub Internacional Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naši tigrovi su ovog vikenda učestvovali na dva takmičenja, na 6. Baščaršija kupu u Sarajevu, koji se održao u subotu 17.02., te na 2. Niten kupu u Gradiški koji se održao danas, 18.02.2024. godine.

Na turniru u Sarajevu nastupilo je naših 12 takmičara u 20 kategorija a u Zenicu su donijeli 4 zlatne, 5 srebrenih i 2 bronzane medalje. Karić Anis je sa 2 osvojene zlatne medalje proglašen kao najuspješniji kadet turnira.

Važno je napomenuti da je na Baščaršija kupu nastupilo preko 800 takmičara iz 3 države u 124 kategorije, što ga čini jednim od najjačih regionalnih turnira na kojem je nastupio naš klub u zadnjih nekoliko godina, te stoga čestitamo našim takmičarima na ostvarenom uspjehu ali i domaćinu @Karate klub “Baščaršija” Sarajevo na odlično organizovanom turniru.

Na turniru u Gradiški učestvovalo je 900 prijava iz 3 države u organizaciji kluba Karate kub “Niten” Gradiška. Naša 2 takmičara su ostvarili uspjeh od 2 bronzane medalje, na kojima im čestitamo od srca.

Posebna zahvala ide i našim roditeljima koji se zalažu za svoju djecu i podržavaju rad kluba. IDEMO DALJE!

Karate klub Internacional Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno