Zenica

VIDEO: Inkluzivna modna revija FASHION SHOW „DLAN – ZA MALE RUKE“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje „Dlan“ Zenica organizovao je treći Fashion show pod sloganom „Dlan za male ruke“  u prostoru donjeg foajea Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.

Inkluzivna modna revija imala je za cilj socijalizaciju djece i osoba sa poteškoćama u razvoju i njihovu integraciju u društvenu zajednicu.

“Ove godine oko 40 učesnika događaja spojilo je modeno i tradicionalno, preći ćemo put od sevdaha do modernog plesa, od narodne nošnje do modernih kreacija. Posebno nas raduje što je ove godine dio naše inkluzivne priče i Mješovita srednja škola „Mladost“ Zenica, a pored učesnika revije, sam događaj će uljepšati i gosti iznenađenja koji će svojim prisustvom atmosferu podići na još veći nivo” istakli su organizatori.

Današnji događaj uveličali su ljudi iz kulturnog, sportskog, političkog i privrednog života Zenice i šire okoline.

O samom događaju govorili su Mesud Pezer i Amela Talić (IZJAVE U VIDEOPRILOGU).

Inače, Udruženje „Dlan“ bavi se pružanjem stručne pomoći djeci i osobama sa teškoćama u razvoju, kao i osnaživanju porodica. Sve usluge koje pruža naš stručni tim za korisnike su besplatne, a trenutno usluge koristi nešto više od 200 porodica, a od početka rada Servis centra u aprilu 2019. do danas pruženo je više od 45 000 besplatnih usluga porodicama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno