Zenica

Video: pogledajte kako izgleda put za Bistričak

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: pogledajte kako izgleda put za Bistričak – Nekada je ovaj put vodio do najljepšeg zeničkog izletišta… Dvije godine nakon poplava u užasnom je stanju baš kao i izletište, potpuno zapušteno. Možete li zamisliti kako je tek ljudima koji žive u brojnim selima tog kraja!? Pitamo se šta li se čeka da se ovaj problem riješi!? Ovo je početak emaila kojeg smo dobili od našeg čitaoca, uz prateći video.

-U nedjelju smo posjetili naše nekada najljepše zeničko izletište i žao nam je da je ono sada onako zapušteno, a sa druge strane situacija sa putem nije baš najbolja. Put je još uvijek u izuzetno lošem stanju, a očito se i ne radi mnogo na sanaciji i sređivanju ovog terena. Ovim putem vam šaljem link videa koji smo snimili u povratku i bilo bi nam drago da objavite, te se nadam da će se makar neko sjetiti i onih ljudi koji žive u tom kraju, možda vozare svaki dan na posao i svaki dan deveraju sa ovakvim putem, a sa svakom novom kišom njihovi proživljeni strahovi i brige se ponovo vraćaju, piše nam naš čitalac.

Pogledajte video:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno