Politika

VIDEO: PRESS SDA Zenica – Vrijeme je za preporod našeg grada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST – Vrijeme je za preporod našeg grada

Održana je press konferencija Stranke demokratske akcije Zenica povodom prvih sedam dana kampanje za predstojeće Lokalne izbore 2024. SDA Zenica se u proteklom period fokusirala na teme od životnog značaja kao što su lokalni ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivreda, zatim reforma javne uprave, te infrastruktruna i komunalna pitanja.

“Građanima smo na terenu objasnili da je planirano ubrzanje procesa kako bi se olakšalo izdavanje svih vrsta dozvola uvođenjem e-uprave, te smanjilo opterećenje privrednicim a i mladim koji žele pokrenuti posao u svom gradu. Kada pobjedimo u oktobru moramo krenuti u preporod našeg grada. Zenica je, nažalost, četvrti grad u kantonu jer smo po svim parametrima iza Tešnja, Kaknja i Visokog. Naši građani zaslužuju politiku razvoja i stabilnosti bez rasipništva koja će Zenicu vratiti na put razvoja i prosperiteta”, izjavio je prilikom obraćanja Spahija Kozlić, budući gradonačelnik Zenice.

Nosilac liste SDA za Gradsko vijeće Zenica, dr. Faruk Hodžić, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da su reakcije građana na kampanju SDA i kandidate jako pozitivne. Također, ukazao je na činjenicu da “kralj neispunjenih obećanja” nije ispunio niti jedno obećanje dato građanima i zato je vrijeme da ide sa vlasti.
“S obzirom da dolazim iz sfere zdravstva vrijeme je da se deblokira izgradnja nove zgrade kantonalne bolnice koja je generacijski projekat. Do sad se pokazalo da su beton i parking mjesta važniji ne samo od liječenja građana, nego i od uslova u kojima rade medicinski i nemedicinski radnici”, izjavio je prilikom obraćanja nosilac liste SDA za Gradsko vijeće Zenica, dr. Faruk Hodžić.

SDA Zenica će i u nastavku kampanje kontinuirano informisati javnost o svojim aktivnostima putem redovnih press konferencija, ali i putem direktne komunikacije na skupovima i info štandovima gdje kandidati i kandidatkinje svakodnevno razgovaraju sa građanima Zenice.

Za promjene!

STRUČNA SLUŽBA SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno