Ostali sportovi Zenica

VIDEO+FOTO: Otvorena trodnevna manifestacija “Dani zeničkog sporta” na Kamberovića polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Otvoreni “Dani zeničkog sporta” na Kamberovića polju- U organizaciji Sportskog Saveza Grada Zenica od 6. do 8. septembra na terenima Kamberovića polja održavaju se “Dani zeničkog sporta”.

Večeras je na košarkaškim terenima svečano otvoren program gdje se predstavila većina sportskih kolektiva koja radi na području Grada Zenica.

Svoje sposobnosti će na ovoj manifestaciji pokazati dječaci i djevojčice iz raznih kluba, tako će biti prezentovani sportovi kao što su nogomet, košarka, rukomet, ragbi, stoni tenis, biciklizam, taekwondo, tenis, judo, odbojka, atletika, rafting, karate…

Prema programu, na Danima zeničkog sporta zastupljeno je ukupno 15 sportova, a današnji program su otvorili potpredsjednik Sportskog Saveza Grada Zenica Šemso Ormanović, pomoćnica gradonačelnika Sumea Mujkanović i predsjedavajući Gradskog vijeća Zenica Mirza Husetić.

Svoje vještine su nakon otvaranja manifestacija prezentovali košarkaši i košarkašice, rukometaši i odbojkaši i odbojkašice, a sutra i prekosutra je predviđen nastavak aktivnosti (VIŠE O ZENIČKIM DANIMA SPORTA NA LINKU).

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno