Politika

VIDEO+FOTO: SDA Zenica predstavila kandidate za predstojeće lokalne izbore –ZA promjene!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA Zenica predstavila kandidate za predstojeće lokalne izbore –ZA promjene!

Stranka demokratske akcije otvorila je kampanju za predstojeće Lokalne izbore u Zenici. Ovaj događaj, okupio je članove i simpatizere koji su došli da podrže viziju i planove stranke.

Nakon što su predstavljeni kandidati SDA Zenica za Gradsko vijeće Zenica, okupljenima se obratio doc. dr. Faruk Hodžić  koji predvodi listu od 35 kandidata za Gradsko vijeće Zenice.

Dr. Hodžić istakao je značaj programa koji je, kako kaže, proizašao iz potreba naroda.

“Naš izborni program nastao je kao rezultat potrebe građana i građanki koji žele promjene nabolje u našem gradu. Tim SDA na čelu sa kandidatom za gradonačelnika, prof. dr. Spahijom Kozlićem će se fokusirati na ekonomski razvoj naše Zenice. Podržat ćemo mlade i porodice kroz programe samozapošljavanja, obrazovanja, stambenog zbrinjavanja mladih i drugih inicijativa koje će pomoći zadržavanju mladih u našem gradu”, naveo je doc. dr. Hodžić u svom obraćanju.

Spahija Kozlić, kandidat za gradonačelnika grada Zenice poslao je jasne poruke u kojim je naglasio kako je stanje u gradu u proteklih nekoliko godina značajni pogoršano.

“Vrijeme je za promjene. Vrijeme je da grad otvorimo za investirore i da kreiramo nova radna mjesta, da smanjimo namete i ubrzamo procedure.Vrijeme je da se deblokiraju veliki projekti u kantonalnoj bolnici, da se uvede besplatan javni prevoz učenicima, te da se obezbjede subvencije u vrtićima.

Naš politički cilj je jasan, a nazvali smo ga ‘Program za spas Zenice’, jer Zenicu zaista treba spašavati.

Ovo je mjesec hoda do promjena, spasa i vraćanja dostojanstva naših građana. Podržite ovaj hod do spasa i pobjede naše Zenice. Vrijeme je za promjene”, poručio je Kozlić.

Na predstavljanju je istaknuto kako Stranka demokratske akcije Zenica kao ozbiljna politička organizacija u Zenici nudi najkvalitetnije kadrove za Gradsko vijeće Zenica koji će  svojim radom i inovativnošću moći pratiti ubrzani razvoj Zenice.

Kampanja SDA Zenica službeno je otvorena, a stranka se priprema za nadolazeće izbore s jasnom vizijom i čvrstom odlukom za ostvarivanje svojih ciljeva.

Press SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno