Zenica

Vrijedna donacija TIKA-e za IPF Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vrijedna donacija TIKA-e za IPF Zenica – Danas su u službenoj posjeti Islamskom pedagoškom fakultetu Univerziteta u Zenici boravili predstavnici TIKA-e, organizacije Vlade Republike Turske, na čelu sa gospodinom Husejinom Šanlijem, direktorom TIKA-e za Bosnu i Hercegovinu.

Delegaciju su primili dekan Fakulteta prof.dr. Halil Mehtić, prodekan za nastavu doc.dr. Almira Isić i sekretar Hasan Mucić.

Ovom prilikom direktor Šanli uručio je za potrebe Islamskog pedagoškog fakulteta 30 računara, 4 printera, 4 projektora i jedan veći kopir-aparat, kao i 30 stolica.

Dekan se zahvalio na donaciji i upoznao je goste sa projektom izgradnje zgrade Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici i zamolio gospodina Šanlija da pokuša preko ove agencije za saradnju i koordinaciju iznaći određena sredstva kako bi projekat bio doveden do kraja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno