Zenica

Za posao u MUP-u stiglo 1.100 prijava!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Za posao u MUP-u stiglo 1.100 prijava!- Jučer je istekao rok za prijavljivanje na konkurs za zapošljavanje budućih policajaca u Zeničko-dobojskom kantonu. MUP je krajem prošle godine raspisao konkurs za prijem 100 budućih policajaca, a na konkurs se javilo čak 1.100 kandidata!

– Nakon provjere validnosti pristiglih dokumenata i ispunjavanja uvjeta, oni koji budu ispunjavali formalne uvjete pristupiće testovima fizičke spremnosti, koji su javni, mogu im prisustvovati i mediji i građani. Uz pismene testove i radove komisija će imati zadatak da boduje sve segmente po javno dostupnim i utvrđenim kriterijima, nakon čega će odabrani kandidati ići na obuku na Policijsku akademiju, rekao nam je policijski komesar ZDK Semir Šut.

Svaki konkurs za policijske službenike je uvijek predmet ogromnog interesa, baš kao i svaki drugi konkurs za zaposlenje u Zenici. Ipak, rekord po broju zainteresovanih još uvijek drži konkurs za 80 zaposlenika u “Robotovom” centru u Zenici, na koji se prijavilo 4.500 osoba!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno