Info

Za vikend kiša, snijeg i na 800 m n/v

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Za vikend kiša, snijeg i na 800 m n/v – Nakon današnjih temperatura i do 24 stepena Celzijusa sutra se očekuje prolazno naoblačenje sa juga prema sjeveru zemlje sa najnižim jutarnjim temperaturama zraka većinom između 1 i 6 stepeni, na jugu zemlje od 8 do 12. Na jugu zemlje najviša dnevna temperatura zraka od 18 i 24 stepena Celzijusa.

Prvog dana vikenda u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme.

– Ujutro slabi pljuskovi na jugu Hercegovine. Od sredine dana pljuskovi se očekuju u cijeloj zemlji. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 9 stepeni, na jugu zemlje do 12 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 22 stepena – ističu iz FHMZBiH.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom.

– Poslije podne padom temperature zraka na planinama se očekuje snijeg čija granica padanja može da se spusti i do 800 metara nadmorske visine. Vjetar slab, ujutro jugo koje će od sredine dana promijeniti smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka između 5 i 10, na jugu zemlje od 10 do 13 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14, na jugu zemlje do 17 stepeni – naglasili su iz FHMZBiH.

I u ponedjeljak u Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom u nizinama, a u višim područjima sa snijegom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno