Politika

Žene SDA Zenica: Organizovana tribina “Prevencijom protiv rastućeg broja oboljelih od karcinoma”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je u prepunoj sali hotela “Zenica” a u organizaciji Žene SDA Zenica, održana vrlo važna Tribina:

“Prevencijom protiv rastućeg broja oboljelih od karcinma”

Posjećenost ovoj Tribini bila je zaista impresivna i bila je odgovor na realne potrebe građanki i građana da se informišu i na vrijeme preveniraju bolest!

Predavači su bili naši ugledni ljekari: prim.mr.dr.Selvedina Sarajlić-Spahić, spec.porodočne med., dr.Ibrahim Šišić – spec.onkolog, dr.Hikmeta Awad, spec.ginekolog i dr.Malik Ejubović, spec.interne medicine.

Sve prisutne je, nakon tribine, pozdravio naš uvaženi potpredsjednik GO SDA Zenica prof.dr.Spahija Kozlić. Sve dame pozvao je lično na proslavu 34 godine od osnivanja SDA Zenica u Banket salu hotela Zenica 29.08.’24.godine.

Cijelom auditoriju se obratila i naša draga članica, gđa.Lejla Fejzić, te podjelila svoju intimnu borbu koji trenutno vodi sa ovom opakom bolešću te koliko joj znači ova podrška društva.

Kao moderator i organizatorica ove Tribine od srca se zahvaljujem svim prisutnima koji su odvojili svoje vrijeme i uveličale ovaj događaj

Predsjednica OŽ Organizacija Žene SDA Zenica , Mr.Babić Emina



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno