Nesreće

ZENICA: U rijeci Bosni se utopila jedanaestogodišnja djevojčica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZENICA: U rijeci Bosni se utopila jedanaestogodišnja djevojčica- Prema informacijama iz Uprave policije MUP-a ZDK danas se u rijeci Bosni, naselje Kanal, utopila jedanaestogodišnja djevojčica.

“Dana 10.7. u 14:20h PS Centar je obavještena da je u mjestu Kanal došlo do utapanja u rijeci Bosni ženskog djeteta uzrasta jedanaest godina. Odmah po prijavi na lice mjesta upučeni su policijski službenici, te ronioci Specijalne policijske jedinice Uprave policije MUP-a ZDK, pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zenica i osoblje Hitne pomoći Zenica. U  15:35 iz rijeke Bosne ronioci Specijalne policijske jedinice izvukli su beživotno tijelo djevojčice. Uviđaj će izvršiti policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU 1. O događaju je informisan dežurni tužilac” naveli su iz Uprave policije MUP-a ZDK.

Trenutno nisu poznati detalji kako je došlo do utapanja, a više informacija će biti poznato nakon obavljenog uviđaja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno