Info

Zeničani na „Sajmu šljiva“ u Gradačcu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog četvrtka, 29.8.2024.godine, Udruženje penzionera Grada Zenica organizovalo je jednodnevni izlet i posjetu “Sajmu šljive” u Gradačcu za članove i simpatizere Udruženja.

Na ovu manifestaciju je išao jedan pun autobus zaiteresovanih. Posjetili smo Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije. SAJAM ŠLJIVE GRADAČAC, koji traje od 28. – 31. augusta 2024.godine. Ulaz za penzionere bio je samo jedna KM.

Nakon posjete Sajmu, u slobodnim aktivnostima, posjetili smo i Kulu Husein-kapetana Gradaščevića (Bijela kula), koja je simbol grada Gradačca, obilazak grada i drugih znamenitosti Gradačca.

Putovanje je proteklo bez problema osim malo većih temperatura za ovo doba godine i velike suše, koja je zadesila naša područja.

Inače, na 51. Sajmu šljive, na 5.000 kvadratnih metara otvorenog i zatvorenog prostora, predstavlja se oko 300 izlagača iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Turske i Bosne i Hercegovine. Organizator je Turistička zajednica grada Gradačca, a pokrovitelj Grad Gradačac.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno