Zabava

Zeničanin snima duet: Irdin Dinči sa Bekijem Bekićem snimio “Žena bez grijehova”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni u regionu poznat pod estradnim imenom Irdin Dinči, nastavlja saradnju sa poznatim i provjerenim autorima u BiH i Srbiji.

Posljednjim pjesmama “Prašnjavi ormari” i „Godine su samo broj” potvrdio je svoje mjesto na muzičkoj sceni, a u naredna dva mjeseca objavit će dvije nove kompozicije.

Zeničanin, koji više od tri decenije živi i radi u Švicarskoj, narednih sedmica ima pune ruke posla i očekuje ga snimanja spotova u Beogradu, Beču i Atini.

– Nazivi mojih novih pjesama su „Žene su prolazne“ i „Žena bez grijehova“. Obje pjesme su mi se dopale nakon prvog slušanja. „Žene su prolazne“ je zajednički projekat mog stalnog saradnika Baneta Vasića, koji je radio muziku i aranžman, i glumice Miomire Dragičević, koja potpisuje tekst. Miomira je svestrana filmska, televizijska, pozorišna glumica i tekstopisac, koja je radila pjesme za Kseniju Pajčin, Anu Bekutu… „Žena bez grijehova“ je duet koji sam snimio sa Bekijem Bekićem, koji je uradio tekst i muziku, dok je aranžman djelo još jednog mog dugogodišnjeg saradnika, odličnog Zorana Kostića Zoksa – kaže Irdin koji dodaje da je nove fotografije za buduće projekte uradio sa fotografom Dinom Dizdarevićem.

Nakon snimanja pjesama i spotova Dinči neće imati vremena za odmor, jer putuje na turneju po Americi.

– Za sada imam dogovoreno 12 nastupa. Imao sam brojne ponude, a na kraju sam se odlučio za menadžera Skendera Beganija Kaleu koji je zadužen za kompletnu organizaciju – kaže poznati Zeničanin.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno