Ostali sportovi

Zeničanin Vedad Karić na “Tour de Morocco”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najbolji bosanskohercegovački biciklista Vedad Karić nakon fantastične protekle sedmice, nastavlja sa utrkama iz svjetskog kalendara, ovog puta nastupa na utrci “Tour de Morocco” a ista je u kalendaru Africa toura, te će se na istoj boriti za nove UCI bodove.

Utrka se sastoji iz deset etapa, ukupne dužine 1.400 kilometara. Start prve etape je na rasporedu u Laayoune a cilj posljednje etape je planiran 09.06. u Casablanci.

“Nakon veoma teške protekle sedmice, ovu sedmicu sam spustio sa intenzitetom treninga kako bih se što bolje odmorio za trku kroz Maroko. Raduje me što forma ide uzlaznom putanjom, baš onako kako sam i planirao i sa nestrpljenjem čekam start utrke. U Africi je uvijek jako teško voziti, iz dosadašnjih iskustava znam da je uvijek vlažno i vjetrovito te se teško nositi sa hidratacijom, međutim, dat ću sve od sebe da nađem najbolji model kako da prebrodim te probleme i da ponovo obradujem svoje Zeničane” naveo je Karić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno