Ljudi

Zeničanka Esma Jašarević među najboljim apsolventima fakulteta u Turskoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanka Esma Jašarević ove godine uspješno je diplomirala na fakultetu Primjenjenih nauka Sakarya, odsjek za Međunarodnu trgovinu i logistiku.

Esma Jašarević rođena je 28. oktobra 1999. godine u Zenici. Završila je osnovnu školu u rodnom gradu, nakon čega upisuje Elči Ibrahim-pašinu medresu u Travniku. Ljubav prema jezicima, kao i samoj Turskoj odvodi je na put studija u gradu Sakarya.

Upisuje Fakultet primjenjenih nauka, te na odsjeku za Međunarodnu trgovinu i logistiku diplomira desetkom među najboljim studentima. Učesnica je i brojnih konfenercija gdje je imala priliku upoznati predsjednika republike Turske, kao i brojne turske biznismene.

Svoj put planira nastavljati doprinoseći svojoj domovini i insipirisajući mlade da im poslije vjere, jedini perpektivan put bude nauka.

Esma je ponos naše države i grada! Ponosni smo i činjenicom da se naše zastave vihore po svjetskim svečanostima.

Čestitamo Esmi i njenoj porodici na ovom uspjehu. Želimo joj mnogo sreće u daljem djelovanju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno