Zenica

ZEPS: Porodično druženje posljednjeg dana sajma, dan za našu djecu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Povodom obilježavanja Dječije nedjelje koja se obilježava svake godine u prvoj sedmici oktobra, а cilj obilježavanja је promocija prava djeteta, poboljšanje društvene brige za djecu i jačanje odgovornosti, generalni sajam ZEPS u suradnji sa TROPIK event teamom i TAPAS-om organizuje porodično druženje posljednjeg dana sajma.

“Draga djeco, poštovani roditelji, sutra (subota) od 11:00 do 14:00 organizujemo samo za vas – dječiji dan! Planirali smo druženje sa omiljenim maskotama iz crtanih filmova, klaunom Balonkom, animatorima za oslikavanje lica, a moći ćete uživati i u gigantskim party napuhancima!. Zato svi mame, tate, nane i dede za ruku i pravac ZEPS” navode organizatori.

Ulaz za svu djecu je besplatan.

Tropik event team u sklopu zeničke firme TROPIK d.o.o. je zabavni animacijski tim s višegodišnjim iskustvom u kreiranju zabave.

Njihov kreativni tim se sastoji od pedagoga-animatora i kostimiranih likova iz mašte, educiran da Vas dovede do zajedničkog cilja – prepoznatljivosti na tržistu oduševljenih klijenata. Za Vas će osmisliti i u dijelo provesti inovativne događaje od kojih zastaje dah – sve u svrhu Vaše uspješne promocije i zadovoljstva djece i roditelja.

Specijalizirani su za svijet dječije zabave, te zabave cjelokupne porodice.

Njihov pristup svakom kupcu je individualan, uvijek s ciljem spontanog druženja i promocije kroz igru i zabavu.

Ponudom maskota i zabavnog programa najjači su i najoriginalniji na bh.tržištu.

Njihova ponuda se kontinuirano obnavlja novim eventima shodno popularnosti likova iz dječijeg svijeta na našem tržištu.

subotu, 5.10. od 11 do 14 sati roditelji i djeca će imati priliku družiti se sa omiljenim maskotama iz crtanih filmova, klaunom Balonkom, animatorima za oslikavanje lica, te uživati u gigantskim party napuhancima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno